photo allkarya_zpsxsfjfgmj.png

Bermula Daripada Pena Penghujung Mata, Dia Mula Mencetus Ilham Dan Menyusun Kata. Setiap Lorekan Mengandungi Bicara Yang Terkandung Seribu Satu Rahsia. Hanya Di Sini Dicurahkan Rasa Hati, Pendapat Peribadi Tentang Hakikat Duniawi Dan Di Sana, Alam Yang Kekal Hakiki.


- Weeda Airiza -Entri 2014

Assalamua'laikum dan Selawat kpd Baginda Rasulullah S.A.W.

Hanya tinggal beberapa hari lagi untuk menjejaki bulan Mac. Sekejap sangat rasanya. Ini entri pertama tahun 2014. Itupun baru nak update lepas kena bising. Hahaha :p Untuk kali pertamanya tahun ini saya tiada karya baru di awal tahun. *senyum kambing* Memang jealous tengok sahabat-sahabat lain dah ada novel baru tetapi saya perlu sabar menunggu. Namun alhamdulillah, minggu lepas saya dah berjaya hantar manuskrip penuh saya ke penerbit! *yeay yeay yeay!*

manuskrip yang telah siap sedia untuk dinilai~ proses yang paling seram hehehe

Kini, hanya perlu menunggu. Saya juga dalam perancangan untuk memulakan manuskrip remaja yang baru. Tahun ini banyak target. *jangan tanya target kahwin, tu tak ada buat masa ni :)* Saya cabar diri sendiri untuk hasilkan karya sebanyak yang mungkin. Bukan saja genre cinta dewasa, tetapi juga genre remaja dan saya terigin nak hasilkan buku motivasi. Moga-moga termakbul doa ini :)

Wassalam...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: