photo allkarya_zpsxsfjfgmj.png

Bermula Daripada Pena Penghujung Mata, Dia Mula Mencetus Ilham Dan Menyusun Kata. Setiap Lorekan Mengandungi Bicara Yang Terkandung Seribu Satu Rahsia. Hanya Di Sini Dicurahkan Rasa Hati, Pendapat Peribadi Tentang Hakikat Duniawi Dan Di Sana, Alam Yang Kekal Hakiki.


- Weeda Airiza -



Pembayang Novel Seterusnya - Bhgn 5

Assalamualaikum, Selamat Malam!

Ada orang tanya saya apa sebenarnya yang ingin saya sampaikan dalam entri pembayang-pembayang novel seterusnya. Okey, meh saya terangkan dengan jelasnya di sini. :D Actually kalau tiada aral yang melintang dan jika novel baru saya berjaya diterbitkan, saya ingin berkongsi hadiah dengan pembaca semua. Kumpulkan saja pembayang-pembayang yang saya bagi sehingga bahagian ke 8. *kenapa 8? sebab saya lahir 8 ogos muahahaha *gedik* 

Lepas 8 bahagian, saya akan kemukakan 8 soalan juga untuk korang semua cuba menjawab. Last sekali, mesti ada slogan 'Saya ingin memiliki novel baru Weeda Airiza kerana...' *jangan lebih 18 patah perkataan* Saya akan pilih 3 pemenang bertuah *8 banyak sangat hihi*. Pemenang of courselah akan dapat hadiah special daripada saya. Selain novel yang terbaru, ada juga hadiah misteri yang bakal dimenangi! *err, tapi bukan duitlah ya? ngeee*


So, jom tengok bahagian 5! Huh? Kiraan apakah ini? Haaaa~~ Silalah ambil calculator scientific tu cepat kalau nak senang kira. *saya sendiri pun nak pengsan create soalan ni... ahahah :p* Korang kena tengok betul-betul dan fahamkan maksudnya. Bila soalan keluar nanti, mesti dengan secepat kilat korang boleh jawab! Kalau tak reti, ehmm... *bunyi cengkerik* Ingat tau, simpan dulu pembayang-pembayang ni. Jangan risau sebab soalan senang sangat, tak payah pergi beli buku rujukan~ kekekeke~~ Sehingga berjumpa lagi! Fikir ya, jangan tak fikir~~ Tata Titi Tutu~~~

** keyboard takde tanda bahagi, jadi digantikan dengan tulisan 'bahagi' *sobs*

[(188 - 72) bahagi 2 + (16 x 3.5 )] - [9 + (36 x 3) - 27] = ??

Entry Quote
'Dalam diam ada rasa, dalam hati ada bahagia, dalam doa ada jawapannya'
~ Weeda Airiza ~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Nina Afyin said...

umur ke kak..???umur heroin or umur hero...24 thun...huisshhhh...mencabarrr....hahaha....

Nina Afyin said...

umur ke kak..???umur heroin or umur hero...24 thun...huisshhhh...mencabarrr....hahaha....